Khamis, April 15, 2010

AWARD DARI KAK MIN

Salam.......

Hari ni aku sungguh terharu,sebab ada gak orang yang nak bagi award kat aku hu..hu..hu....Terima kasih banyak-banyak kat Kakak aku yang sorang ni.Walaupun BUKAN dari darah daging sendiri,aku dah anggap kakak yang satu ni macam kakak aku sendiri.Beliau yang aku maksud kan ialah Kak Min dari blog SEPUTIH SEHARUM MELUR




  1. Thanks & link the person gave you the award.
  2. Pass this award onto bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
  3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.
  4. State 7 things about yourself.
1.Terima kasih kat Kak Min.
2.Nanae nak bagi award ni kat:
    1.jiejah (My finger,my hand,my head & my life)
    2.kak lg (salam 2 benua)
    3.kak asma (dari dapur kakasma)
    4.si kembar dieabella (sweetwin.blogspot.com)
    5.si lampu neon

3.Dah siap contact dah.
4.1. nak gi honeymoon dgn suami.tp masa tak mengizinkan.
   2.Teringin nak kurus skarang berat badan 80++kg
   3.suka masak tapi tak pandai buat kuih.
   4.nak cari banyak duit tapi biar la yg halal.
   5.teringin nak dapat anak lelaki tp suami kata 2 org dah cukup.
   6.Tak reti bergaya dan bermake-up.kena belajar banyak dgn Kak Min.
   7.Nak tambahkan lagi ilmu keagamaan.  

5 ulasan:

SYAbAR berkata...

maceh.. maceh... tak teruih la pulak cakap malam ni, nak merasa jadi budak2 balik, hahaha

SYAbAR berkata...

nak belajar make-up, turun KL. Boleh saja

nanae berkata...

salam kak min,tima kasih kat kak min sebab sudi nak ajar nanae make-up.dan tima kasih sekali lg sudi bg award kat nanae ye..suka......sgt:)

Jiejah @ Iza berkata...

saya dtg kutip award.
tq nanae :D

nanae berkata...

salam jiejah.sama-sama :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...